Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Δίνει Μότα, παίρνει Κεμπφ;

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια που θέλουν τη Γιουβέντους να κινείται για την απόκτηση του Μαρκ- Όλιβερ Κεμπφ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης φουντώνουν ολοένα και περισσότερο τόσο στην Ιταλία όσο και στη Γερμανία.
Σύμφωνα με νέο, αυτό της «Ilsussidiario.net», οι πρωταθλητές Ιταλίας σκέφτονται να δώσουν στον γερμανικό σύλλογο τον Μάρκο Μότα ως έμψυχο αντάλλαγμα για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο αμυντικό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Μότα δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε, οπότε μια ενδεχόμενη αποχώρησή του δεν θα έβρισκε αρνητική τη διοίκηση της ομάδας. Πόσο μάλλον, αν γίνει αυτή με σκοπό να έρθει στο Τορίνο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου.
Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θεωρείται ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και εκτός από τη Γιουβέντους, παρακολουθείται πολύ έντονα και από άλλες μεγάλες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μιας και οι επιδόσεις του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους «φωτογραφίζουν» έναν μελλοντικό σταρ. Ο νεαρός άσος που γεννήθηκε το 1995,έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και σιγά-σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη και των θαυμασμό όλων. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν μείνει έκπληκτοι με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και για αυτό το λόγο σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτησή του πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου