Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Αποδεχόμαστε την γελοία κόκκινη»

Κόντε: Τα διαιτητικά λάθη άλλες φορές θα πάνε υπέρ σου, άλλες φορές κατά, όπως σήμερα

Στην αποβολή του Κιελίνι στάθηκε στις δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε.

«Εχω πει πολλές φορές ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και τα διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι. Αλλες φορές θα πάνε υπέρ σου, άλλες φορές κατά, όπως έγινε σήμερα», είπε ο προπονητής της Γιούβε και πρόσθεσε: «Η κόκκινη κάρτα φυσικά ήταν μια γελοία απόφαση, το είπα και στον διαιτητή, που επηρέασε τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Συμβαίνουν αυτά».

Στα αγωνιστικά τόνισε: «Σήμερα παίξαμε με 4-3-3, έχοντας τον Μαρκίσιο αριστερά, γιατί το ξέρουμε το σύστημα και το έχουμε ξαναπαίξει. Ημασταν πιο στιβαροί στην άμυνα έχοντας τους Κάσερες και Ογκμπόνα. Τη Ρεάλ πρέπει να την πιέζεις στο σωστό χώρο γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να αφήσεις κενά πίσω που ο Ρονάλντο ή ο Μπενζεμά θα τα εκμεταλλευτούν σίγουρα. Ακόμη κι όταν ήμασταν 10 εναντίον 11 δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλά τόσο πνευματικά όσο και σωματικά».

Σχετικά με την υπόθεση πρόκριση, ο κόουτς είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε σήμερα ότι είμαστε σίγουροι για το αν θα προκριθούμε αλλά ξέρουμε τι ομάδα είμαστε και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ολοι μιλούσαν και έγραφαν για μια Γιουβέντους που καταρρέει αλλά εγώ μας είδα καλούς στο Μπερναμπέου ακόμη και μετά την κόκκινη. Εχουμε τρία ματς μπροστά μας στον όμιλο και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Αντσελότι: Ρίξαμε ρυθμό όταν έμεινε η Γιουβέντους με δέκα

Από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε: «Από τη στιγμή που η Γιουβέντους έμεινε με 10 παίκτες έπρεπε να ρίξουμε τον ρυθμό του αγώνα, αν και κάναμε αρκετά λάθη. Δεν έπρεπε να τρέξουμε γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα αφήναμε κενά. Το σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον αγώνα και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Η Γιουβέντους με εξέπληξε με την αλλαγή σε άμυνα τεσσάρων. Επαιξαν καλά συνολικά και μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα».
Πηγή http://gruppogreco.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1091.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου