Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ο υπερήφανος πήγασος του Gruppo Greco συνεχίζει το δημιουργικό του ταξίδι…

Μήνυμα του Gruppo Greco σε παλιούς και νέους φίλους αλλά και όλους τους οπαδούς της μεγάλης Γιουβέντους στην Ελλάδα

Σε πέντε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας πραγματοποίησε συγκεντρώσεις για το ματς με τη Ρεάλ το Gruppo Greco.

Σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Γαλατινή Κοζάνης, Πτολεμαΐδα αλλά και Ξάνθη οι Γιουβεντίνοι έζησαν με το δικό τους πάθος το ματς. Το σημαντικό για το club είναι διατήρηση των δυνάμεών του (προηγούμενη πυρήνες) αλλά και η προσπάθεια δημιουργίας και νέου πυρήνα. Αυτό σημαίνει εξέλιξη!

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους, ο μοναδικός επίσημα αναγνωρισμένος φορέας της μεγάλης Γιουβέντους στην Ελλάδα, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους οπαδούς και φίλους των «μπιανκονέρι» στη χώρα μας.

Το μήνυμα είναι απλό: ελάτε να κάνουμε ακόμη πιο ωραία πράγματα. Δημιουργείστε στην περιοχή σας τη δική σας γιουβεντίνικη παρέα. Βρείτε το στέκι σας και ζήστε τη μοναδικότητα της στιγμής. Για ποδόσφαιρο μιλάμε και είναι ωραίο να το χαιρόμαστε ασχέτως αν νικάμε ή όχι.

Με συνέπεια στις πράξεις μας και λαμπρή πορεία στο συνδεσμιακό κίνημα, το Gruppo Greco συνεχίζει δυναμικά παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στις μέρες μας. Σε μια τέτοια δύσκολη εποχή, ξεχωρίζει η δημιουργικότητα της παρέας.
Συνηθίζεται να λέγεται πως οι παρέες γράφουν Ιστορία. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη δική μας παρέα. Σε λίγες ημέρες, την ερχόμενη Τετάρτη, το club θα στείλει στη διοίκηση της ομάδας το φάκελο για την ανανέωσή του στο Juventus Club DOC. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έχουν στηρίξει την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τους παλιούς μας φίλους εδώ και χρόνια ταξιδεύουν με τον πήγασο του Gruppo Greco. Καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε τους νέους μας φίλους που αποφάσισαν να στηρίξουν την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους.

Ο καθένας μόνος του είναι μια μονάδα. Ολοι μαζί είμαστε δύναμη! Και δυνατά συνεχίζουμε. Δίπλα στο πλευρό της Γιουβέντους και με τα σύμβολα του Gruppo Greco να ανεμίζουν υπερήφανα σε πολλά σημεία της Ελλάδας! Grazie per tutti…
Πηγή http://gruppogreco.blogspot.gr/2013/10/gruppo-greco.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου