Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Μια μεγάλη αλήθεια για τον Τζίτζι…»

Σχόλιο-τοποθέτηση για τον πορτιέρο της Γιούβε

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το θέμα Μπουφόν, παρατηρώ κάθε μέρα την ψηφοφορία. Η πλειοψηφία θέλει να μείνει Τζίτζι. Σεβαστή η άποψή εκατοντάδων φίλων, αλλά…

Το ερώτημά μου είναι εάν όλα τα παιδιά έχουν ψηφίσει σύμφωνα με το συναίσθημα ή με την απόδοση του κορυφαίου ιταλού πορτιέρο. Νομίζω σύμφωνα με το πρώτο κριτήριο αν και την απάντηση την ξέρουν οι ίδιοι οι 400 και βάλε.

Προσωπικά ανήκω στη μειοψηφία. Σε αυτούς που θέλουν δηλαδή να σταματήσει ο μέγιστος Μπουφόν. Το μέγιστους πάει στο συναίσθημα, το να σταματήσει στην απόδοσή του. Εχουμε πολύ καιρό να πάρουμε βαθμούς από τον Τζίτζι και βλέπω πως δύσκολα θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Χτες στη Μαδρίτη φυσικά και δεν ευθύνεται για τα γκολ που φάγαμε. Ενα τετ α τετ και ένα πέναλτι. Το πρόβλημα ξέρετε πιο είναι, αγαπητοί συνοπαδοί μου; Πως δε βγάζει πλέον τα δύσκολα ενώ τρώει και τα εύκολα.

Ο Μπουφόν έγινε μεγάλος και τρανός επειδή παλαιότερα θα μπορούσε να σταματήσει το τετ α τετ του -φιγουρατζή- Κριστιάνο Ρονάλντο. Ας βάλουμε όλοι στο youtube και ας δούμε τις σπουδαίες αποκρούσεις του.
Ολες ήταν για γκολ. Γκολ που κανένας δε θα του έλεγε γιατί το έφαγες. Εγινε μεγάλος και τρανός επειδή έσωνε την εστία του όμως. Σήμερα δεν το έχει αυτό. Και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Επίσης, δεν εμπνέει σιγουριά. Φέρτε στο μυαλό σας τη φάση με τον Μπενζεμά. Μπορεί να το έχασε σε κενή εστία αλλά στην παράλληλη σέντρα, που δεν ήταν δα και τίποτα τρομερό, έπιασε αέρα. Αυτός είναι πλέον ο Τζίτζι και εγώ το έχω δεχτεί. Τον αγαπάω και τον θέλω στη Γιούβε αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό που ήταν.

Με αυτό το κριτήριο, ψήφισα να σταματήσει από την ομάδα. Αν και όταν γίνει αυτό, θα πω, τώρα; Ποιος θα έρθει;

Πριν κλείσω, θα ήθελα να ευχαριστήσω για το βήμα που μας δίνετε και να εκφράζουμε τις απόψεις μας. Πολύ σημαντικό παιδιά. Πραγματικά ενώνετε τους Γιουβεντίνους. Από την Ξάνθη (που κάνατε και πρόσφατα συγκέντρωση) μέχρι την Κρήτη που θα θέλαμε να κάνουμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Συγχαρητήρια για το ήθος σας και ως οπαδοί και ως δημοσιογραφική δουλειά. Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου