Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τσιρίλο αποθεώνει Γιορέντε

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σε ιστοσελίδα της ΙταΩς Ιταλός που έχει αντιμετωπίσει τον Φερνάντο Γιορέντε στα ισπανικά γήπεδα, ο Μπρούνο Τσιρίλο κρίθηκε κατάλληλος να μιλήσει για τον φορ της Γιουβέντους και τα κατορθώματά του στη Serie A.

«Από την Μπιλμπάο είχε δείξει την ποιότητά του και οι αριθμοί έδειχναν του λόγου το αληθές. Είναι ένας κλασικός φορ περιοχής, τον οποίο πρέπει να προσέχεις διαρκώς, γιατί μπορεί να σε τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή με κάθε πιθανό τρόπο. Πιστεύω πως από τότε που πήγε στη Γιουβέντους εξελίχθηκε. Ήθελε μία περίοδο προσαρμογής, αλλά τώρα επέστρεψε στα γκολ και βοηθά πολύ όλη τη λειτουργία της ομάδας», δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Όσο για τη συνεργασία του Γιορέντε με τον Κάρλος Τέβες, είπε: «Μπορούμε να μιλήσουμε για το τέλειο δίδυμο. Ο Γιορέντε είναι παίκτης περιοχής, ενώ ο Τέβες προτιμά να ξεκινά έξω από αυτή και μπορεί να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους. Πιστεύω πως στην Ιταλία μόνο το δίδυμο Ρόσι-Γκόμεζ της Φιορεντίνα είναι στο ίδιο επίπεδο».

Οι καλές άμυνες της Ιταλίας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στις επιδόσεις του Γιορέντε. «Από την εμπειρία μου στην Ισπανία διαπίστωσα πως δουλεύουν πολύ λίγο στην άμυνα. Περισσότερο εστιάζουν από τη μέση και μπροστά. Για τους επιθετικούς υπάρχει περισσότερος χώρος δράσης, ενώ στην Ιταλία είμαστε… άρρωστοι με την τακτική και όλα είναι πιο δύσκολα», ανέφερε ο Τσιρίλο.
λίας για τον Φερνάντο Γιορέντε.
Πηγή http://www.sport-fm.gr/article/o-tsirilo-apothewnei-giorede/736803

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου