Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Μπουφόν: «Έτοιμος για νέο συμβόλαιο ο Πογκμπά»

Ο Γάλλος διεθνής της Γιουβέντους έχει μπει, με βάση δημοσιεύματα, στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έχει διαφορετική άποψη: Με δήλωσή του τόνισε ότι ο Πολ Πογκμπά είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωσή του με τη «Βέκια Σινιόρα».

Ο Πογκμπά αγωνίζεται στο Τορίνο από το 2012, όταν κι έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε ηλικία 20 ετών θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαφ αυτή τη στιγμή, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον της στην ιταλική ομάδα για να τον αποκτήσει εφόσον ισχύουν δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο αρχηγός της «Γηραιάς Κυρίας», Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ρωτήθηκε για το που βλέπει το μέλλον του νεαρού Γάλλου, με την απάντησή του να είναι απόλυτη: «Σύντομα θ΄ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους», σχολίασε ο γκολκίπερ των «μπιανκονέρι» στην «Tuttosport», και συνέχισε: «Είναι ένας παίκτης που έχει και θα έχει προσφορές, όπως ο Βιδάλ που ανανέωσε. Νομίζω ότι το μέλλον του είναι συνυφασμένο με τη Γιουβέντους. Υπάρχει ένα πλάνο εδώ από το οποίο όλοι οι νέοι παίκτες θα βγουν κερδισμένοι, όπως και η ίδια η ομάδα».
Πηγή http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=316516&Sport=1&Country=100&Competition=209&Season=134369&Round=342209&Team=19873

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου