Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Πιστός στη Γιούβε ο Μαρκίζιο

Ο Ιταλός ξεκαθάρισε πως το μέλλον του είναι στην ομάδα της καρδιάς του και περιμένει με αγωνία το σημερινό ντέρμπι στο Ολίμπικο απέναντι στη Ρώμα.
Λίγο η πιθανή μεταγραφή του Γκουαρίν που «γεμίζει» το κέντρο της «μεγάλης κυρίας», λίγο το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσουν οι φήμες για αποχώρηση του Μαρκίζιο από την ομάδα.
Ο ίδιος όμως δε φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το Τορίνο.
«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούγονται πολλά. Εγώ είμαι χαρούμενος που είμαι στη Γιουβέντους με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο να με δεσμεύει που θέλω να τιμήσω μέχρι τέλους.»
Ο 28χρονος μίλησε επίσης για το σημερινό παιχνίδι προημιτελικού Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Ρόμα, η οποία θα ψάξει την εκδίκηση για το 3-0 στο Τορίνο πριν ενάμιση μήνα.
«Οι 12 σερί νίκες δείχνουν πόσο καλή ομάδα έχουμε και ό,τι κάνουμε εξαιρετική σεζόν. Η Ρόμα όμως έχει τους ίδιους βαθμούς που είχαμε εμείς πέρσι τέτοια εποχή και δείχνει ό,τι είναι πολύ ανταγωνιστική κι έχει βρει καλό ρυθμό. Θα γίνει ωραίο παιχνίδι,αφού η Ρόμα έχει εκτός από τον Τόττι κι άλλους ποιοτικούς παίκτες που πρέπει να προσέξουμε. Σίγουρα θέλουμε τη νίκη γιατί θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο που χάσαμε τις δύο προηγούμενες χρονιές.»
Να σημειώσουμε πως οι «μπιανκονέρι» έχουν να κατακτήσουν το συγκεκριμένο τίτλο από το μακρινό 1995 όμως παραμένουν οι πρώτοι σε κατακτήσεις μαζί με τη σημερινή τους αντίπαλο (9),με τους «ρωμαίους» να έχουν πάρει μέρος σε 17 τελικούς,ενώ από την άλλη η Γιουβέντους έχει αγωνιστεί σε 14.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/01/21/pistos-sti-giouve-o-markizio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου