Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μαρότα: «Η Ιντερ δεν είναι σοβαρή»

Επίθεση στην Ιντερ και τον Ερικ Τοχίρ εξαπέλυσε ο Μπέπε Μαρότα ενώ ουσιαστικά απέκλεισε το να δοθεί ο Μίρκο Βούτσινιτς στους Νερατζούρι.
«Η Ιντερ εξέδωσε ανακοίνωση χθες στις 18:48 ακριβώς, την ώρα που εμείς ήμασταν στη Ρώμη για το ματς του κυπέλλου και δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε. Η ανακοίνωση της Ιντερ είναι μπερδεμένη καθώς αναφέρει πράγματα που δεν καταλαβαίνει κανείς... Η αλήθεια είναι μία: Η ανταλλαγή είχε συμφωνηθεί από όλους και μάλιστα χθες το πρωί, στις 10:48, ο Ερικ Τοχίρ έστειλε sms στον Αντρέα Ανιέλι με το οποίο έδινε το οριστικό ΟΚ. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Ο πρόεδρος Ανιέλι, μάλιστα, προσπάθησε να έρθει ο ίδιος σε επαφή με τον Τοχίρ αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή γενικότερα, κάποια πράγματα, όπως τον λόγο σου, πρέπει να τον σέβεσαι. Η Ιντερ δεν συμπεριφέρθηκε σωστά όχι μόνο απέναντι σε εμάς αλλά και απέναντι στους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι σοβαροί επαγγελματίες και βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση χωρίς να έχουν την παραμικρή ευθύνη», είπε αρχικά ο Μαρότα και πρόσθεσε: «Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν μου έτυχε ποτέ να περάσει ιατρικές εξετάσεις ένας παίκτης, να πάει στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τελικά η ομάδα να κάνει πίσω χωρίς να δώσει μια ξεκάθαρη εξήγηση για αυτές τις συνεχείς αλλαγές στη συμπεριφορά της... Πέρα από όλα αυτά, κάποια στιγμή κάποιοι είπαν και ψέματα για τις ιατρικές εξετάσεις του Μίρκο καθώς προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν όσα έκαναν αλλά τώρα θέλουν πάλι τον παίκτη».
Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα είπε ότι «ο Βούτσινιτς αυτή τη στιγμή είναι 100% παίκτης μας και ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος ποιοι φταίνε για όλο αυτό που έγινε. Αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα, ο Μίρκο θα παραμείνει στη Γιουβέντους και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσει σαν στο σπίτι του γιατί ξέρουμε να φερόμαστε σε σοβαρούς επαγγελματίες», τόνισε ότι «πριν λίγα λεπτά ήμουν με τον Αντρέα Ανιέλι και συμφωνούμε και οι δύο ότι δεν γίνεται να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή με αυτούς για τον Βούτσινιτς» ενώ ξεκαθάρισε ότι «πολύ δύσκολα θα σκεφτούμε ξανά να μιλήσουμε με την Ιντερ για μεταγραφικά θέματα καθώς είναι φανερό ότι υπάρχει έλλειψη σοβαρότητας από την πλευρά τους. Αυτά που έγιναν αυτές τις δύο ημέρες δεν γίνονται πουθενά. Δεν ξέρω αν είχε λόγο στο όλο θέμα ο Μοράτι ή κάποιος άλλος, δεν ξέρω τα εσωτερικά της Ιντερ και δεν μας ενδιαφέρουν. Μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα. Για να ξαναμιλήσουμε μαζί τους θα πρέπει ο Τοχίρ να πάρει τηλέφωνο τον Ανιέλι και να του εξηγήσει τι ακριβώς έγινε αυτό το διήμερο γιατί αυτά που έκανε η Ιντερ και αυτά που έχουν πει δεν τα έχει καταλάβει κανείς».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/580354/marota-i-inter-den-einai-sovari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου