Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ξανά για Βούτσινιτς η Ιντερ!

Μαγικά πράγματα στην Ιταλία καθώς ο Ερικ Τοχίρ θέλει να ξεκινήσουν ξανά επαφές με τη Γιουβέντους για τον Μίρκο Βούτσινιτς.
Ο Βούτσινιτς θα ήταν ήδη Νερατζούρο από τη Δευτέρα ή την Τρίτη, αν οι Μιλανέζοι δεν έκαναν δύο φορές πίσω και ενώ όλα ήταν έτοιμα. Ο Τοχίρ αποφάσισε να σταματήσει την τράμπα με τον Γκουαρίν και μία μέρα μετά... άλλαξε ξανά γνώμη και ήρθε σε επαφή με τη Γιουβέντους για τον Βούτσινιτς!
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ινδονήσιος μίλησε τηλεφωνικά με τον Αντρέα Ανιέλι και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Βούτσινιτς, για τον οποίο η Ιντερ είχε διαρρεύσει λίγες ώρες πριν -προκειμένου να δικαιολογήσει το ότι έκανε δύο φορές πίσω- ότι δεν ήταν απολύτως εντάξει οι ιατρικές εξετάσεις. Αφού ξεκαθαρίστηκε ότι ήταν, ο Τοχίρ ζήτησε τον Μαυροβούνιο από τον Ανιέλι αλλά χωρίς να γίνει ανταλλαγή με τον Γκουαρίν.
Οχι άμεσα τουλάχιστον καθώς η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως αν ο Μαυροβούνιος πάει τώρα στο Μιλάνο, ο Κολομβιανός μέσος θα πάει στο Τορίνο το καλοκαίρι. Αν, φυσικά, έχει παραμείνει στους Νερατζούρι ως τότε... Παράλληλα, ο Τοχίρ φέρεται να ζήτησε από τον Ανιέλι να συναντηθούν στο τέλος του μήνα όταν και θα είναι στην Ιταλία καθώς δε θέλει να είναι στα άκρα οι σχέσεις των δύο συλλόγων.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/580336/xana-gia-voytsinits-i-inter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου