Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γκόμες: «Θέλουμε τη Γιουβέντους»

Ο Μάριο Γκόμες επέστρεψε στην 11άδα της Φιορεντίνα μετά από απουσία περίπου πέντε μηνών, αναφέρθηκε στην αποθεραπεία του και στις αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους στο Europa League.
Ο Γερμανός στράικερ αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο 1-1 των Βιόλα με την Έσμπιεργκ,με το οποίο η ομάδα του σφράγισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League, όπου και θα συναντήσει τη Γιούβε. «Μου λείπουν ακόμα ματς, αφού μετά από πέντε μήνες χωρίς να παίξω προπονούμαι με την ομάδα για δύο βδομάδες. Το νιώθω αυτό.
Το σημαντικό για μένα είναι να βρω τον σωστό ρυθμό όταν πηγαίνω στις διεκδικήσεις και όταν σπριντάρω μπροστά ή πίσω, αφού αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσω. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, αλλά θέλω να το κάνω. Ειλικρινά, δεν θεωρούσα ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Κάποιες φορές ένιωσα πολύ κούραση και πόνο, αλλά έτσι είναι η διαδικασία. Αισθάνομαι σήμερα ότι ακόμα μου λείπουν πολλά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ελπίζω να επιστρέψω στον καλύτερο μου εαυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», υποστήριξε ο Γκόμες.
Όσον αφορά τις αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους είπε: «Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους. Την έχουμε νικήσει στην έδρα μας και σε έναν διπλό αγώνα τα πάντα μπορούν να συμβούν».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/591863/gkomes-theloyme-ti-gioyventoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου