Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Εκδίκηση τώρα

Η Γιουβέντους κέρδισε για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ(2-0) την Τράμπζονσπορ και θα συναντήσει τη Φιορεντίνα στους '16'.
Στο πρώτο μέρος υπήρξε μία ομάδα στο γήπεδο κι αυτή ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρήκαν χώρους και μηδένισαν όλες τις ελπίδες της τουρκικής ομάδας με δύο γκολ.
Στο 18′ ο Τζιοβίνκο έκανε το ένα-δύο με τον Οσβάλντο, βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ στην κίνηση, όμως η μπάλα πήγε στον αμαρκάριστο Βιντάλ, ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ.
Οι Ιταλοί συνέχισαν να πιέζουν και δεν άργησαν να κάνουν δύο τα τέρματά τους. Ο Μαρκίζιο έκανε τη μπαλιά στα αριστερά, ο Τζιοβίνκο έκανε τη σέντρα,με τη μπάλα να περνάει από το Βιντάλ στο πρώτο δοκάρι, όμως από πίσω περίμενε ο Οσβάλντο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-2, σκοράροντας έτσι και στις δύο αναμετρήσεις των ομάδων.
Στη συνέχεια η Γιουβέντους έριξε το ρυθμό, κάτι που ευνόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι με κάποια σουτ προσπάθησαν, άστοχα, να απειλήσουν τον Μπουφόν.
Στην επανάληψη, οι Τούρκοι μπήκαν δυνατά, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που συνέχισαν να απειλούν. Με τον Τζιοβίνκο σε εξαιρετική μέρα έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε αντεπίθεση, ενώ το σουτ του Παντοΐν πέρασε λίγο έξω.
Από το 80′ και μετά το ματς τελείωσε ουσιαστικά αφού οι παίκτες της «μεγάλης κυρίας» αντάλλαζαν πάσες, ξοδεύοντας τον υπολοιπόμενο χρόνο.
Η Γιούβε θα συναντήσει τη Φιορεντίνα στην επόμενη φάση, με το ματς να ξεχωρίζει σίγουρα από τα υπόλοιπα, με τους «μπιανκονέρι» να θέλουν εκδίκηση για το 4-2 του πρώτου γύρου της Σέριε Α.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/02/28/ekdikisi-twra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου