Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Για πάντα στην «Μεγάλη Κυρία»

Πολύ κοντά στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τη Γιουβέντους είναι Κιελίνι, Λιχστάινερ, Μπαρτσάλι, Πίρλο, ενώ σειρά έχουν οι Τζιοβίνκο, Πογκμπά και Κόντε.
Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που τελείωσε πριν μερικές μέρες η Γιουβέντους εκτός από την απόκτηση του Πάμπλο Οσβάλντο με την μορφή δανεισμού από τη Σαουθάμπτον δεν έκανε άλλη κίνηση.
Εξάλλου η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και έχει σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Ρόμα. Ωστόσο, σκοπός των «μπιανκονέρι» είναι άλλος. Να κρατήσουν στο Τορίνο για αρκετά χρόνια ακόμα τους παίκτες με τους οποίους έχουν πανηγυρίσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για τους Τζόρτζιο Κιελίνι, Στέφαν Λιχστάινερ και Αντρέα Μπαρτσάλι, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της «Γιούβε», ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί τους, καθώς τα συμβόλαιά τους εκπνέουν σε λίγους μήνες.
Εκτός από τους τρεις παραπάνω αμυντικούς οι «μπιανκονέρι» έχουν έρθει σε προφορική με τον Αντρέα Πίρλο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι που έρχεται. Μάλιστα, ο Ιταλός χαφ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το θέρος του 2016 και θα του αποφέρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Επόμενοι στην λίστα των ανανεώσεων είναι οι Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, Πολ Πογκμπά και ο τεχνικό της ομάδας, Αντόνιο Κόντε.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/02/05/gia-panta-stin-megali-kyria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου