Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Φευγάτος» ο Κουαλιαρέλα

Ατομικές προπονήσεις θα κάνει από εδώ και πέρα ο φορ της Γιουβέντους, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Αντόνιο Κόντε.
Προπονήσεις με τις… μπουλντόζες θα κάνει από εδώ και πέρα ο ο φορ της Γιουβέντους, Φάμπιο Κουλιαρέλα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Ο έμπειρος επιθετικός τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί μόνο 321 λεπτά με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας», όμως, παρά το γεγονός πως ο τεχνικός του συλλόγου, Αντόνιο Κόντε, τον έχει εκτός πλάνων αυτό δεν τον έχει… ξενερώσει.
Αντιθέτως! Θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους. Γι” αυτό, άλλωστε, έριξε «χυλόπιτα» σε όσες ομάδες προσπάθησαν να τον αποκτήσουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ωστόσο, κάπου εκεί είναι και το πρόβλημα. Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» δεν είναι ικανοποιημένη από την στάση του παίκτη για το γεγονός πως απέρριψε τόσες πολλές προτάσεις, γι” αυτό αποφάσισε να τον τιμωρήσει με ατομικές προπονήσεις, ώστε να βάλει μυαλό!
Αυτό ισχυρίζονται τα ΜΜΕ της Ιταλίας. Βέβαια, αυτό διαψεύστηκε επισήμως από τα χείλη του τεχνικού διευθυντή της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής είναι άρρωστος τις τελευταίες μέρες και πως γι” αυτό τον λόγο πάρθηκε αυτή η απόφαση από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/02/05/fevgatos-o-koualiarela/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου