Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πίρλο: «Ανανεώνω με τη Γιούβε»

Ο Αντρέα Πίρλο εξήγησε πώς εκτέλεσε το φάουλ της πρόκρισης επί της Φιορεντίνα και επιβεβαίωσε ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Ο διεθνής μέσος των Μπιανκονέρι καθάρισε και στη Φλωρεντία, όπως και στη Γένοβα πριν λίγες μέρες, με εκτέλεση φάουλ και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι «είμαι χαρούμενος επειδή σκόραρα δύο σημαντικά γκολ σε λιγότερο από μία εβδομάδα και είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας. Πώς αποφασίζω με ποιον τρόπο να εκτελέσω το κάθε φάουλ; Αποφασίζω την τελευταία στιγμή, ειλικρινά. Σήμερα, για παράδειγμα, είδα πώς είχε στηθεί το τείχος και αποφάσισα να βάλω περισσότερη δύναμη. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και στην αρχή είχαμε προβλήματα αλλά πάντα ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε. Είναι σημαντικό να τα πάμε καλά στο Europa League μετά τον αποκλεισμό μας στο Champions League».
Οσο για το μέλλον του, ο Πίρλο ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. «Είναι φυσιολογικό να λένε ότι... γερνάω αλλά διασκεδάζω ακόμη μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανακοίνωση μέσα στον μήνα αλλά ξέρω ότι θα παραμείνω στη Γιουβέντους».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/597848/pirlo-ananeono-me-ti-gioyve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου