Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Τέλεια η Γιούβε για Πογκμπά»

Μετά τον Αντρέα Ανιέλι, ήταν η σειρά του Μίνο Ραϊόλα να μιλήσει για το μέλλον του Πολ Πογκμπά
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους είπε πριν λίγες μέρες ότι δεν βλέπει κάποιον λόγο για να πουληθεί ο Γάλλος και τώρα ο μάνατζερ είπε ότι δεν βλέπει κάποιο λόγο για να φύγει ο Πογκμπά εκτός κι αν θελήσουν κάτι τέτοιο οι Μπιανκονέρι. Ο Ραϊόλα προσπέρασε αρχικά την ερώτηση για τις συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου λέγοντας ότι «ο Πολ έχει ήδη ένα καλό συμβόλαιο» και στη συνέχεια μίλησε για το πώς ωριμάζει στο Τορίνο ο νεαρός χαφ.
«Δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα, μας ενδιαφέρει μόνο η Γιουβέντους. Πιστεύω ότι ο Πολ και η Γιούβε έχουν τον τέλειο γάμο και αυτός δεν έχει τελειώσει. Ο Κόντε και η Γιουβέντους έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τον Πογκμπά. Είναι ένα ήρεμο παιδί, δεν θέλει να τον ενοχλούν τέτοια θέματα και στοχεύει στο να πετύχει αυτά που θέλει με την Γιουβέντους. Σκέφτεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάνω από όλα την κατάκτηση του Europa League στο Juventus Stadium. Θέλει να τα πετύχει αυτά με την Γιούβε, στην οποία όλοι τον προσέχουν, τον βοηθούν και το περιβάλλον είναι τέλειο για να ωριμάσει με ηρεμία».
Με λίγα λόγια, όπως κατέληξε ο Ραϊόλα, όλα εξαρτώνται από τους Μπιανκονέρι. «Αν έχεις στα χέρια σου την Μόνα Λίζα και την βγάλεις προς πώληση, λογικά δεν θα κουραστείς να βρεις αγοραστή».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/594265/teleia-i-gioyve-gia-pogkmpa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου