Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε

Η Γιουβέντους έκανε τα εύκολα-δύσκολα, όμως χάρη σε μία κόντρα μπόρεσε κι έκανε το 2-1 και πήρε την πρόκριση κόντρα στη Λυών.
Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε
H «Μεγάλη Κυρία» αποδέχτηκε τον όρο του φαβορί και πέρασε στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα σε μία αρκετά μαχητική Λυών.
Το ματς
Οι Ιταλοί μπήκαν με το καλύτερο τρόπο στο ματς, κερδίζοντας φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Πίρλο να μην αφήνει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, ανοίγοντας το σκορ στο τέταρτο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, παίρνοντας την κατοχή και πιέζοντας σε όλο το γήπεδο, φτάνοντας μάλιστα στην ισοφάριση, στο 18′. Ο Μβουεμπά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπριάν βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από τη μικρή περιοχή και με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα του Μπουφόν.
Πάντως οι Ιταλοί έχουν παράπονα από τον επόπτη, καθώς η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή, πριν ο Λακαζέτ κάνει τη σέντρα, βρίσκοντας τον Μπονούτσι, καταλήγοντας στο κόρνερ από το οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.
Μετά την ισοφάριση, η Γιουβέντους πήρε πάλι την κατοχή, όμως χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει εύκολα φάσεις, στην εστία των «λιονέ», οι οποίοι είχαν κλειστεί αρκετά καλά, ενώ έψαχναν την ανατροπή από αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο μέρος, οι «μπιανκονέρι» έδωσαν αρκετό χώρο, αλλάζοντας την τακτική τους, προσπαθώντας να κρατήσουν το 1-1 αρχικά και μέσα από αντεπιθέσεις να πετύχουν γκολ που θα έβαζε πολύ δύσκολα στους Γάλλους.
Και κάπως έτσι ήρθε το 2-1. Ο Μαρκίζιο πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έτρεξε την αντεπίθεση κι όταν έφτασε περίπου 30 μέτρα μακριά από το τέρμα των αντιπάλων επιχείρησε το σουτ. Η μπάλα βρήκε στον Ουμτιτί, άλλαξε πορεία, μπερδεύοντας τον Λόπες που είχε ήδη πέσει και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.
Κάπου εκεί η Λυών έχασε τις ελπίδες της, η Γιουβέντους κράτησε το σκορ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς, όπου θα είναι φαβορί, όποιον αντίπαλο κι αν τύχει, στο δρόμο για τον τελικό που γίνεται στο «σπίτι» της.
Πηγήhttp://sportsking.gr/2014/04/10/dyskoleftike-alla-prokrithike/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου