Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Kόντε: «Οι υπόλοιποι Ιταλοί μας θέλουν εκτός Γιουρόπα»

Ο τεχνικός της Γιουβέντους παρά την πρόκριση, δήλωσε πως, όπως είναι λογικό, οι υπόλοιπες ομάδες δεν υποστηρίζουν την ομάδα του
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, κάλεσε όλους τους Ιταλούς να σταθούν δίπλα στη Γιουβέντους, στην προσπάθειά της για το τίτλο του Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτό μάλλον δεν είναι εφικτό, με τον Κόντε να στέκεται σε αυτό, στις δηλώσεις του, μετά την πρόκριση στους ημιτελικούς του θεσμού, με δύο νίκες κόντρα στη Λυών.
«Οι άνθρωποι είναι ή γιουβεντίνοι ή αντι-γιουβεντίνοι. Πρόκειται για θέμα εθνικής υπερηφάνειας. Δεν θα περιμέναμε η Γιούβε να υποστήριζε την Ίντερ, οπότε δεν περιμένω η Ίντερ να χαίρεται με την πρόκριση της Γιούβε».
Οι «μπιανκονέροι» προηγήθηκαν νωρίς με το γκολ-φάουλ του Πίρλο, όμως στη συνέχεια δέχτηκαν την ισοφάριση, με τον Ιταλό τεχνικό να χει παράπονα από τους παίκτες μέχρι και τους οπαδούς.
«Κοιμηθήκαμε μετά το γκολ της Λυών. Νομίζαμε πως θα είναι εύκολο. Θέλω να θυμήσω σε όλους πως πάντα πρόκειται για μάχη και πρέπει συνέχεια να παλεύουμε. Είμαι δυσαρεστημένος και με το κοινό, που πάντα στηρίζει την ομάδα. Δεν μου άρεσε χθες το κοινό τόσο πολύ».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/04/11/konte-oi-ypoloipoi-italoi-mas-theloun-ektos-giouropa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου