Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Κιελίνι: «Όλη η Ιταλία εναντίον μας»

Ο αμυντικός της Γιουβέντους σχολίασε το γεγονός πως όλες οι ομάδες της Σέριε Α, θέλουν να δουν την ομάδα του να χάνει το πρωτάθλημα.
Η Ρόμα μείωσε χθες στους πέντε τη διαφορά από την κορυφή, με τους «μπιανκονέρι» να παίζουν σήμερα κόντρα στη Λιβόρνο για να κρατήσουν την αρχική διαφορά των οχτώ βαθμών.
Η διαφορά έπεσε σε μονοψήφιο αριθμό όταν η «Μεγάλη Κυρία» έχασε με 2-0 μέσα στη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική, με τους Ναπολιτάνους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη αυτή, με τον Κιελίνι να παίρνει αυτά τα πανηγύρια ως κομπλιμέντο προς την ομάδα του.
«Δεν νομίζω ως ήταν υπερβολικοί πανηγυρισμοί. Ήταν κάτι συνηθισμένο για αυτούς που θέλουν να μην τερματίσουν τρίτοι. Από την αρχή της σεζόν, πρόκειται για μια μάχη της Γιούβε με την υπόλοιπη Ιταλία. Όταν η Γιουβέντους χάνει, όλοι πανηγυρίζουν γιατί ελπίζουν το κυνήγι τίτλου να ξαναρχίσει. Όσο περισσότερο κερδίζεις, τόσο λιγότεροι σε συμπαθούν».
Ο Κιελίνι ξεκαθάρισε πως με νίκη σήμερα κόντρα στη Λιβόρνο, η ομάδα του κόβει τις ελπίδες που έχουν στη πρωτεύουσα.
«Το Σκουντέτο είναι στα χέρια μας, όμως δεν εννοώ πως το έχουμε πάρει ήδη. Το πρόγραμμα μπορεί να φαίνεται εύκολο, όμως δεν είναι. Πρέπει να κερδίσουμε σήμερα για να κόψουμε κάθε ελπίδα που έχουν οι αντίπαλοί μας. Η Ρόμα παίζει χωρίς άγχος, γιατί έχει φτάσει ήδη ψηλά σε σχέση με τους στόχους που είχε αρχικά».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/04/07/kielini-oli-i-italia-enantion-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου