Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Ο Γιορέντε με δύο τέρματα οδήγησε η Γιουβέντους στη νίκη, η οποία επαναφέρει τη διαφορά από τη Ρόμα στους 8 βαθμούς, κόβοντας τις ελπίδες των Ρωμαίων.
Η ομάδα της πρωτεύουσας περίμενε στη «γωνία», για να πανηγυρίσει νέα ενδεχόμενη γκέλα των «μπιανκονέρι», όμως ο Γιορέντε δεν τους άφησε να χαρούν.
Ένα ημίχρονο αρκούσε για τη «Μεγάλη Κυρία», η οποία πήρε αυτό που ήθελε κι εν συνεχεία, ο Κόντε ξεκούρασε τους παίκτες του για τη δύσκολη συνέχεια.
Στο 32′,ο Τέβεζ έδωσε στον Ισπανό επιθετικό, αυτός με πλάτη στο τέρμα, κοντρόλαρε με το αριστερό, γύρισε και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Πίρλο εκτέλεσε το κόρνερ κι οι αμυντικοί της Λιβόρνο, άφησαν τον καλύτερο και πιο επικίνδυνο στο ψηλό παιχνίδι, μόνο του, με το Γιορέντε να μην έχει πρόβλημα, για το 2-0.
Στην επανάληψη, ο Κόντε έβγαλε Τέβεζ και Γιορέντε, οι παίκτες του έριξαν ρυθμούς, έχασαν μερικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως αυτό μου είχε νόημα, το είχαν αποκτήσει από το πρώτο μέρος, με το τρίποντο αυτό να φτάνουν τους 84 βαθμούς, οχτώ περισσότερους από τη Ρόμα, ενώ και το ρεκόρ των 100 βαθμών παραμένει εφικτό, καθώς χρειάζονται μόνο νίκες και μία ισοπαλία.
Πλέον οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται για τον επαναληπτικό της Πέμπτης κόντρα στη Λυών, που έχουν να υπερασπιστούν το 1-0 του «Ζερλάν».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/04/07/ksekatharizei-ta-pragmata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου