Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Δεν μπορεί να “κοντράρει” Άρσεναλ η Γιουβέντους

Η οικονομική πρόταση της Άρσεναλ προς την Μπαρτσελόνα για τον Αλέξις Σάντσες είναι πολύ καλύτερη από εκείνη της Γιουβέντους, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.
alexis kodra
Ακόμα πιο κοντά στην Άρσεναλ είναι ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, Αλέξις Σάντσες, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.
Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες οι “κανονιέρηδες” είχαν μπει σε “κόντρα” με τη Γιουβέντους για το ποιος θα κάνει δικό του τον Χιλιανό παίκτη. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες είχε διαρρεύσει πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε ήταν πιο κοντά στους “μπιανκονέρι”, παρά στους Λονδρέζους.
Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης σε θέματα μεταγραφών ιταλικής εφημερίδας “Tuttosport” αναφέρει πως οι άνθρωποι της Άρσεναλ έχουν καταθέσει στους Καταλανούς πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ και επτά “χαρτιά” το χρόνο για τον Σάντσες.
Αυτή την πρόταση δεν μπορεί να την… κοντράρει η Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να κινείται για τον Χουάν Ιτούρμπε αν και επιθυμία του Χιλιανού ήταν να επιστρέψει στην Σέριε Α και να είναι συμπαίκτης με τον έτερο Χιλιανό της “Μεγάλης Κυρίας, Αρτούρο Βιντάλ.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/07/08/den-borei-na-kontrarei-arsenal-giouventous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου