Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

“Mπιανκονέρο” ο Μοράτα

Παίκτης της Γιουβέντους πρέπει να θεωρείται ο Άλβαρο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ.
Το σίριαλ της μεταγραφής του Άλβαρο Μοράτα φαίνεται πως πολύ σύντομα θα τελειώσει, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους τα έχουν βρει σε όλα και μέσα στις επόμενες ώρες ο νεαρός φορ θα περάσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη “Μεγάλη Κυρία”.
Εδώ και καιρό ο παίκτης είχε κάνει γνωστό στους ανθρώπους της “βασίλισσας” πως ήθελε να αποχωρήσει από τις τάξεις του συλλόγου, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος. Οι “μπιανκονέρι” μαζί με τις Βιγιαρεάλ και Βόλφσμπουργκ ήταν οι ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτησή του.
Ωστόσο, ο Ισπανός ήθελε να πάρει μεταγραφή μόνο στη Γιουβέντους και τελικά το πέτυχε. “Είμαι πολύ χαρούμενος που οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία. Είναι ένας προσωπικός στόχος για εμένα να συνεχίσω στη Γιουβέντους”, τα λόγια του Μοράτα για τον οποίοι θα δώσουν οι πρωταθλητές Ιταλίας 22 εκατομμύρια στους “μερένχες”.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/07/09/mpiankonero-o-morata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου