Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Επανεκλογή με Πογκμπά θέλει ο Μπαρτομέου

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου πιστεύει πως αν μπορέσει να "κλείσει" τον Πολ Πογμπά για το 2016 τότε θα μπορέσει να παραμείνει στην προεδρία της Μπαρτσελόνα.
Οι εκλογές για την προεδρία της Μπαρτσελόνα πλησιάζουν και ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει στη θέση του.
Σύμφωνα με τα Ισπανικά δημοσιεύματα ο πρόεδρος των «Καταλανών» πιστεύει πως θα έχει σίγουρη την επανεκλογή του αν καταφέρει να πάρει στην ομάδα τον Πολ Πογκμπά.
Οι εκλογές είναι αυτό το καλοκαίρι και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση καθώς οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.
Ακόμα και αν ξεπεραστεί το εμπόδιο και ο παίκτης παραμείνει μέχρι τότε στη Γιουβέντους, το συνολικό κόστος μαζί με το συμβόλαιο του Γάλλου μπορεί να φτάσει τα 200 εκατ. ευρώ ενώ για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον σχεδόν από όλα τα μεγάλα κλαμπ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το συγκεκριμένο σενάριο δεν έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας αλλά στην εκλογική εκστρατεία οι υποσχέσεις δεν κοστίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου