Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

«Δεν πάει στη Ρεάλ ο Πογκμπά»

Με νέες του δηλώσεις ο εκπρόσωπος του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, τόνισε πως πολύ δύσκολα ο πελάτης του θα πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Μία από τις ομάδες που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, με δηλώσεις του στη «L’equipe» τόνισε πως προτεραιότητα του πελάτη του δεν είναι η «βασίλισσα», καθώς δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίοι συμπεριφέρεται στους ποδοσφαιριστές που αγοράζει.
«Αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει τον Πολ Πογκμπά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε η Ρεάλ έχει συνηθίσει να αγοράζει παίκτες και να τους πετάει στα σκουπίδια. Είναι ο τύπος της ομάδας που παρακολουθεί έναν ποδοσφαιριστή σε έξι ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τον αγοράζει. Ο Πογκμπά δεν θέλει μία τέτοια ομάδα. Θέλουμε ο Πογκμπά να πάει σε έναν σύλλογο που να μπορεί να εξελιχτεί. Δεν κλείνουμε την πόρτα στη Ρεάλ, αλλά δεν είναι και ανοιχτή.
Όλοι λένε πως ο Πολ είναι από τους παίκτες που έχουν από τις μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης που έχουμε δει ποτέ. Και πρόσφατα ανανέωσε με τη Γιουβέντους ως το καλοκαίρι του 2019. Αν κάποια ομάδα θέλει τον Πογκμπά πρέπει να μιλήσει μαζί μας. Δεν είναι όλα θέμα χρημάτων. Όταν ο Πολ νιώθει έτοιμος και την επιθυμία να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, τότε θα το δούμε.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, είχε πει πως ο Πολ είναι από τους καλύτερους νέους παίκτες. Ωστόσο, εγώ γνωρίζω πως σε όποια ομάδα και αν πάει θα κάνει μεγάλη επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου