Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ιππότης Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αφού πρώτα έδωσε το χέρι σε όλους τους παίκτες της Γιουβέντους, εν συνεχεία παραδέχθηκε και μπροστά στις κάμερες την ανωτερότητα της ιταλικής ομάδας.
Το ότι είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους του ποδοσφαίρου το ξέραμε. Τέτοια χειρονομία όμως είναι δύσκολη να την κάνει όσο ανοιχτός κι ειλικρινείς κι αν είσαι. Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να χάνεις ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς με 0-3 στην έδρα σου από μία ομάδα που σε γενικές γραμμές θεωρούνταν ισάξια.
Ο Κλοπ παρ” όλα αυτά παραδέχθηκε ιπποτικά την ήττα της ομάδας του, συγχαίροντας μάλιστα έναν-έναν τους παίκτες της Γιουβέντους με τη λήξη.

«Όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, αποδέχεσαι πιο εύκολα την ήττα. Απόψε χάσαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα. Η Γιουβέντους έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα και όταν προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν κάναμε αρκετά. Δυστυχώς δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για να προχωρήσουμε στο Champions League, όπως δεν είμαστε και όσο δυνατοί θα θέλαμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε βελτιωθεί στα τελευταία ματς, αλλά ακόμη απέχουμε από το επίπεδο που θέλουμε. Τώρα που είμαστε εκτός Ευρώπης, θα επικεντρωθούμε στην Bundesliga. Δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδό μας, αλλά έτσι είναι η ζωή και πρέπει να συνεχίσουμε. Μαζί κερδίσουμε και μαζί χάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου