Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συμφωνία Παρί-Γιούβε για Πογκμπά!

Αυτό αποκαλύπτουν αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά δημοσιεύματα με τον τεχνικό διευθυντή των "μπιανκονέρι" να επιβεβαιώνει τη συνάντηση των δύο πλευρών, όμως να μην αφήνει περιθώρια πώλησης.
Χθες η Tuttosport κυκλοφόρησε με αποκλειστικό πως Παρί και Γιουβέντους συμφώνησαν. Σήμερα Γάλλοι και Άγγλοι αναπαράγουν την είδηση ενώ βάζουν μέσα και το ποσό της συμφωνίας το οποίο φτάνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρόεδρος της Παρί, Αλ Κελαϊφί, δεν διέψευσε τίποτα, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε συνάντηση με τις δύο πλευρές. «Θέλουμε τον Πογκμπά! Είναι Γάλλος, μάλιστα από το Παρίσι κι είναι κορυφαίος παίκτης. Για αυτό τον θέλουμε στην ομάδα μας και συζητήσαμε μαζί του».
Από την άλλη ο Μπέπε Μαρότα επιβεβαίωσε τη συνάντηση όμως ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται. «Ήταν μια απλή συνάντηση στην οποία μίλησαν για το ποδόσφαιρο. Ο Πογκμπά δεν πωλείται».

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία πάντως αναφέρουν πως η πρόταση των Παριζιάνων στον παίκτη φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, τα τριπλάσια δηλαδή από όσα παίρνει στη Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου