Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πιο κοντά στο στέμα η «Μεγάλη Κυρία»

Η Γιουβέντους έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου νικώντας 3-2 την αξιόμαχη Φιορεντίνα στο Τορίνο.
Σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση η Γιουβέντους ξεπέρασε και το εμπόδιο της Φιορεντίνα την οποία νίκησε 3-2 με 2 γκολ του Κάρλος Τέβες. Μοιρασμένη κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο για τις δυο ομάδες και ίσες ευκαιρίες χωρίς ιδιαίτερη όρεξη για γρήγορο ρυθμό .
Το σκορ άνοιξε η  Φιορεντίνα με εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Γκονζάλο Ροντρίγκες, το οπόιο κέρδισε ο Χοακίν μετά από μαρκάρισμα του Πίρλο. Το παιχνίδι έφερε στα ίσα στο  36′ ο Φερνάντο Γιορέντε ενώ μόλις είχαν συμπληρωθεί τα 45 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ο Κάρλος Τέβες έκανε το 2-1 με κεφαλιά μετά την μπαλιά του Εβρά για να στείλει τη «Μεγάλη Κυρία» στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ !
Στην επανάληψη  ο Χοακίν κέρδισε και δεύτερο πέναλτι (από τον Κιελίνι αυτή τη φορά). Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Ροντρίγκες αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά  άουτ. Στο 69′ μετά από μακρινή μπαλιά από το κέντρο από τον Μαρκίζιο ο Τέβες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 3-1 με υπέροχο τελείωμα.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενώ και οι φιλοξενούμενοι επίσης έδειχναν να έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους αλλά στο 90′ ο Ιλιτσιτς είπε την τελευταία λέξη μειώνοντας στο τελικό 3-2 με τρομερή εκτέλεση φάουλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου