Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αλέγκρι: «Και οι διαιτητές κάνουν λάθη»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου της Νάπολι για τη διαιτησία και τόνισε ότι η Γιουβέντους έπαιξε με αυτοθυσία για να φτάσει στη νίκη στο «Σαν Πάολο».
Κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εξήγησε: «Με κάνει να χαμογελάω γιατί αν σχολιάζουμε όλες τις διαιτητικές αποφάσεις θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Με τη Σαμπντόρια αδικηθήκαμε για παράδειγμα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες δηλώσεις. Λάθη κάνουν όλοι, από εμένα μέχρι τους παίκτες και τους προέδρους».
«Το παιχνίδι ήταν καλό και καλύψαμε το χαμένο έδαφος από τη Ντόχα. Παίξαμε πολύ καλά και είμαι απαιτητικός. Έχουμε τις τεχνικές αρετές σε ατομικό επίπεδο που είναι πολύ σημαντικές. Για να κερδίσεις όμως πρέπει να ξέρεις να αμυνθείς, να παίξεις με αυτοθυσία. Το πρωτάθλημα δεν είναι ούτε δεδομένο ούτε εύκολο να το κερδίσουμε, πόσο μάλλον όταν έχουμε το Champions League και το Κύπελλο Ιταλίας. Θέλουμε να προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις» κατέληξε.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/689677/alegkri-kai-oi-diaitites-kanoyn-lathi

«Ζεστά» για Μπαλοτέλι η Γιουβέντους

Ιταλικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τη Γιουβέντους να έχει ψηλά στη λίστα της τον Μάριο Μπαλοτέλι κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Αλέγκρι.
Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να συνεχίζει να απογοητεύει αλλά εξακολουθεί να έχει θαυμαστές στην πατρίδα του.
Σύμφωνα με την «Tuttosport» η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για την απόκτηση του ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Μέσα σε όλα αυτά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι με τον «Σουπερ Μάριο».
«Τον είχα μαζί μου στη Μίλαν και είχε κάνει πολύ καλή σεζόν. Ο Μάριο έχει χτίσει ένα χαραχτήρα που τραβάει επάνω του όλα τα βλέμματα αλλά είναι εξαιρετικός και θα πρέπει να το αποδείξει. Αν θα τον ήθελα στην ομάδα ; Μου αρέσει να έχω τους καλύτερους».
Πηγή http://sportsking.gr/2015/01/11/zesta-gia-baloteli-giouventous/

Νάπολι - Γιουβέντους 1-3

Ο Πογκμπά έβαλε γκολάρα και ο Κάσερες γκολ-τίτλου, με την Γιουβέντους να περνάει με 3-1 από το «Σαν Πάολο», για την πρώτη νίκη από το 2000!
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προέβλεπε το Σάββατο ότι «είναι η σωστή στιγμή για να σπάσει η αρνητική παράδοση στη Νάπολη» και την Κυριακή δικαιώθηκε. Οπως δικαιώθηκε και για την επιλογή του να δώσει θέση βασικού στον Κάσερες, αφού ο Ουρουγουανός -στην επανεμφάνιση του μετά από τρεις μήνες- σκόραρε πάλι σε μεγάλο ματς και έκανε το 1-2, ουσιαστικά δίνοντας τη νίκη. Οφσάιντ του Κιελίνι ζήτησαν οι Ναπολιτάνοι, που φώναξαν για ένα γκολ που ακυρώθηκε, γκολάρες έβαλαν οι Πογκμπά και Βιδάλ. Επέστρεψε στο +3 από την Ρόμα η Γιουβέντους, έπεσε στο -1 από την 3η Λάτσιο η Νάπολι.
Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλη διάθεση να ρισκάρουν αλλά να προσέξουν για να μην πάθουν ζημιά νωρίς. Στο 18', πάντως, ήρθε μεγάλη φάση για τη Νάπολι, χωρίς να το περιμένει κανείς. Ο Χάμσικ προσπάθησε να περάσει κάθετα, η μπάλα βρήκε στον Κιελίνι και στρώθηκε στον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος όμως πλάσαρε ψηλά άουτ στο τετ α τετ. Η Γιουβέντους ήταν ακόμη πιο προσεκτική μετά από αυτό, η Νάπολι δεν ανέβασε ρυθμό και τελικά, πάλι χωρίς να το περιμένει κανείς, ήρθε και το 0-1! Στο 29' ο Γιορέντε κατέβασε, η μπάλα κόντραρε σε αυτόν στο πλασέ του Τέβες και πήρε ύψος, για να πιάσει τρομερό γυριστό σουτ ο Πογκμπά από το ύψος της περιοχής και να ανοίξει το σκορ! Η εξέλιξη ήταν ιδανική για τους Μπιανκονέρι, που απλά έριξαν κι άλλο τον ρυθμό του αγώνα και δεν επέτρεψαν στη Νάπολι να κάνει κάτι ως το τέλος του πρώτου μέρους. Αντιθέτως, οι Τορινέζοι απείλησαν και μάλιστα σοβαρά στο 43' με τον Κάσερες, μετά την έξυπνη πάσα του Τέβες, αλλά ο Ράφαελ κράτησε το 0-1.
Το ματς είχε και στο ξεκίνημα της επανάληψης τον ρυθμό που ήθελε η Γιουβέντους, με τον Ράφα Μπενίτεθ να το αντιλαμβάνεται και να κάνει την πρώτη κίνησή του στο 60', βάζοντας τον Μέρτενς αντί του Χάμσικ. Ο Βέλγος ήταν πιο κινητικός, προσπάθησε να πατήσει περιοχή από τα άκρα και τελικά από δικό του κόρνερ στο 64' ήρθε το 1-1 με το κοντινό σουτ του Μπρίτος! Η αντίδραση των Μπιανκονέρι αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέροπν αφού φέτος κολλάνε όταν δέχονται την ισοφάριση αλλά τώρα είπαν να το αλλάξουν αυτό.
Ετσι, στο 69' ο Κάσερες με σουτ από κοντά, μετά το φάουλ του Πίρλο, έκανε το 1-2 και πάγωσε το «Σαν Πάολο»! Η Νάπολι ζήτησε οφσάιντ του Κιελίνι στην εκτέλεση του Πίρλο, την ίδια ώρα που ο Αλέγκρι έβγαζε τον Πογκμπά και έβαζε τον Λιχτστάινερ για να γυρίσει το σύστημα σε 3-5-2. Για την ακρίβεια, το είχε αποφασίσει στο 1-1 αφού ο Ελβετός είχε σηκωθεί πριν σκοράρει ο Κάσερες. Η απάντηση του Μπενίτεθ ήταν η είσοδος του Γκαμπιαντίνι, που έκανε ντεμπούτο, αντί του Καγιεχόν και στο 74' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν επειδή ακυρώθηκε γκολ για επιθετικό φάουλ του Κουλιμπαλί στον Μπουφόν. Οι Ναπολιτάνοι ισχυρίστηκαν ότι ο πορτιέρε της Γιούβε έπεσε πάνω στον Γάλλο αμυντικό, οι Τορινέζοι το αντίθετο, ο διαιτητής σφύριξε φάουλ.
Οι Παρτενοπέι ήθελαν τον βαθμό, ο Μπενίτεθ τα έπαιξε όλα για όλα με την είσοδο του Ζαπάτα στο 83' αντί του Γκαργκάνο και στο 94' ο Ιγουαΐν είδε την μπάλα, αφού κόντραρε σε αντίπαλο, να φεύγει ακριβώς δίπλα από το δοκάρι του Μπουφόν, σε μια τεράστια ευκαιρία για το 2-2. Δεν έγινε και στην αντεπίθεση ο Μοράτα πάσαρε στον Βιδάλ, ο οποίος με το αριστερό εκτός περιοχής εκτέλεσε τον Ράφαελ για το 1-3, που έβαλε τέλος σε μια κατάρα, για την Γιούβε, σχεδόν 15 ετών!
Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Ράφαελ, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μπρίτος, Νταβίντ Λόπεθ, Γκαργκάνο (83' Ζαπάτα), Καγιεχόν (73' Γκαμπιαντίνι), Χάμσικ (60' Μέρτενς), Ντε Γκουζμάν, Ιγουαΐν.
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Κάσερες (80' Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά (70' Λιχτστάινερ), Βιδάλ, Τέβες, Γιορέντε (75' Μοράτα).
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/689622/napoli-gioyventoys-1-3

Στροφή Γιουβέντους σε Μκχιταριάν

Οι υψηλές απαιτήσεις της Γαλατασαράι, αναγκάζουν τη Γιουβέντους να στρέψει αλλού τη προσοχή της για τον επιτελικό μέσο που αναζητά, με τον Χένρικ Μκχιταριάν να είναι ο νέος υποψήφιος.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους έκανε πίσω στη προσπάθειά της να αποκτήσει τον Γουέσλι Σνάιντερ, αφού η τουρκική ομάδα αξίωσε 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και εξετάζει νέους στόχους για τη θέση του επιτελικού στο ρόμβο του Αλέγκρι.
Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Αρμένιος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αντιπάλου της πρωταθλήτριας Ιταλίας στην πρώτη φάση των νοκ άουτ στο Champions League. Οι «μπιανκονέρι» φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει τις επαφές με το γερμανικό κλαμπ.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/689040/strofi-gioyventoys-se-mkhitarian

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ξανά για Τζιοβίνκο οι Ιταλοί!

Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκουν και πάλι σε σενάριο με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο οι Ιταλοί...
Νέα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Τζιοβίνκο έκαναν την εμφάνισή τους στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, το «calcionews24», έχει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο Ολυμπιακός και Μονακό είναι οι δύο νέοι ενδιαφερόμενοι για τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.
Εκτός από τους «ερυθρόλευκους», ήδη ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Άρσεναλ και Τότεναμ, μιας και ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, η επίσκεψη του μάνατζερ του Κασάμι στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με κάποια μεταγραφή ανάμεσα στις δύο ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακό και Γιουβέντους), καθώς ο Ραϊόλα, πήγε στο Τορίνο για την υπόθεση του Πολ Πογκμπά...
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/688315/xana-gia-tziovinko-oi-italoi

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Γιουβέντους - Ιντερ 1-1

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με Τέβες, η Ιντερ ισοφάρισε με Ικάρντι και η Ρόμα πλησίασε στο -1 μετά το 1-1 στο Τορίνο.
Μπορεί η βαθμολογική διαφορά να είναι μεγάλη αλλά το Γιουβέντους-Ιντερ είναι ντέρμπι και αποδείχθηκε ξανά. Οι Μπιανκονέρι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς, οι Νερατζούρι πήραν τα πάνω τους στην επανάληψη και θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή! Πρώτο γκολ του Τέβες στην Ιντερ, ακόμη ένα γκολ του Ικάρντι στη Γιουβέντους, κόκκινη ο Κόβατσιτς. Δύο αλλαγές από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στον οποίο έκανε πλάκα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι!
Οπως συνηθίζει στα ντέρμπι εντός έδρας, η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά και στο 2' ο Μαρκίζιο με σουτ εντός περιοχής είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Αυτή, τελικά, ήταν η προειδοποίηση αφού στο 5' ήρθε και το γκολ. Ο Βιδάλ έκανε μαγικό τακουνάκι-ντρίμπλα στην κίνηση στον Μεδέλ και το έδωσε έτοιμο για τον Τέβες, που σε κενή εστία έκανε το 1-0! Οι Μπιανκονέρι με πίεση από ψηλά δημιουργούσαν αρκετά προβλήματα στην Ιντερ, η οποία πάντως μετά το 10λεπτο κράτησε την μπάλα, την κυκλοφόρησε και επιχείρησε να μεταφέρει το ματς προς την περιοχή του Μπουφόν. Το έκανε μέχρι το 20'-25' αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα, με την Γιούβε στη συνέχεια να παίρνει ξανά τον έλεγχο.
Με τον Βιδάλ, που ανάγκασε σε δύο αποκρούσεις τον Χαντάνοβιτς σε σουτ που έκανε στο 27' και στο 34', να είναι μετά από καιρό πολύ καλός, η ομάδα του Αλέγκρι λειτουργούσε ακριβώς όπως ήθελε ο προπονητής της και θα μπορούσε να αυξήσει το προβάδισμα της και στο 35' με τον εκπληκτικό Πογκμπά. Ο Γάλλος με εντυπωσιακή ντρίμπλα πέρασε ανάμεσα από δύο και βρέθηκε απέναντι από τον Χαντάνοβιτς, ο οποίος όμως απέκρουσε στο τετ α τετ και κράτησε το 1-0. Σκορ που ήταν μάλλον μικρό για τους Μπιανκονέρι στο πρώτο μέρος, στο οποίο με την συνεχή πίεση τους από ψηλά υποχρέωναν σε συνεχή λάθη την Ιντερ, η οποία είχε παθητικό ρόλο και κανένα σουτ on target.
Στο δεύτερο 45λεπτο, πάντως, το ματς είχε εντελώς διαφορετική ιστορία... Ο Μαντσίνι δεν φοβήθηκε να ρίξει στον αγώνα τον Ποντόλσκι στο 54', παρά το γεγονός ότι ο Γερμανός είχε μόλις λίγα 24ωρα στην ομάδα, με τον Αλέγκρι να απαντάει στο 63' με την κλασική του αλλαγή: Εξω ο Γιορέντε, μέσα ο Μοράτα. Ενα λεπτό μετά, ήρθε και το... κλασικό γκολ του Ικάρντι στους Μπιανκονέρι! Ο Γκουαρίν πήρε την μπάλα μετά το λάθος του Πογκμπά, έβγαλε εκπληκτική μπαλιά για τον Αργεντίνο φορ και αυτός πλάσαρε ιδανικά για το 1-1! Η Γιούβε προσπάθησε να αντιδράσει και θα μπορούσε να ξαναπάρει προβάδισμα στο 69' με το φάουλ του Πίρλο, το οποίο απέκρουσε με το ένα χέρι ο Χαντάνοβιτς, για να κυριαρχήσουν στη συνέχεια οι Νερατζούρι!
Οι Μιλανέζοι έδειχναν να το πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή, έχοντας απέναντι τους μια Γιουβέντους που τα είχε χαμένα. Η αντικατάσταση του Βιδάλ από τον Περέιρα στο 77' έκανε μάλλον χειρότερα τα πράγματα για τους Τορινέζους και στο 81' η Ιντερ έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-2, αφού ο Ποντόλσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπονούτσι και έφυγε στην κόντρα δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ικάρντι, ο οποίος από κοντά κατάφερε να αστοχήσει! Ο Αργεντίνος προσπάθησε να εξιλεωθεί στο 83' αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ, με τον Μαντσίνι να τα παίζει όλα για όλα στο 85', βάζοντας τον Οσβάλντο αντί του Ερνάνες. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο διεθνής Ιταλός φορ ήταν έξαλλος με τον Ικάρντι, ο οποίος προτίμησε να τελειώσει μόνος του (και το έκανε απογοητευτικά) μια αντεπίθεση αντί να βγάλει τετ α τετ τον συμπαίκτη του.
Στο 87' η Ιντερ έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Κόβατσιτς πήγε με τα δύο πόδια στον Λιχτστάινερ και είδε απευθείας κόκκινη, με την Γιουβέντους να πιέζει στο φινάλε για το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αυτό να έρθει αφού δεν υπήρχε ούτε καθαρό μυαλό αλλά ούτε και κάποιο ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της σε όλο το δεύτερο 45λεπτο...
Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά, Βιδάλ (77' Περέιρα), Τέβες, Γιορέντε (63' Μοράτα).
Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν Ζέσους, Ντ' Αμπρόζιο, Γκουαρίν, Μεδέλ, Κουζμάνοβιτς (54' Ποντόλσκι), Κόβατσιτς, Ερνάνες (85' Οσβάλντο), Ικάρντι (89' Μ' Βιλά).
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δευτέρα (5/1)

Λάτσιο-Σαμπντόρια 3-0 (38' Παρόλο, 41' Φελίπε Αντερσον, 66' Τζόρτζεβιτς)
Τρίτη (6/1)
Ουντινέζε-Ρόμα 0-1 (17' Αστόρι)
Μίλαν-Σασουόλο 1-2 (9' Πόλι-28' Σανσόνε, 68' Τζάτζα)
Κιέβο-Τορίνο 0-0
Εμπολι-Βερόνα 0-0
Τζένοα-Αταλάντα 2-2 (51' πεν. Ιάγκο Φαλκέ, 69' Μάτρι-37' Τζαπακόστα, 49' Μάξι Μοράλες)
Παλέρμο-Κάλιαρι 5-0 (6' Μοργκανέλα, 10' Μουνιός, 33' πεν.,72' Ντιμπάλα, 85' Μπαρέτο)
Πάρμα-Φιορεντίνα 1-0 (11' Κόστα)
Τσεζένα-Νάπολι 1-4 (75' Μπριέντσα-29' Καγιεχόν, 41',72' Ιγουαΐν, 64' αυτ. Καπέλι)
Γιουβέντους-Ιντερ 1-1 (5' Τέβες-64' Ικάρντι)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (17 αγωνιστικές)
1. Γιουβέντους 40
2. Ρόμα 39
3. Λάτσιο 30
4. Νάπολι 30
5. Τζένοα 27
6. Σαμπντόρια 27
7. Μίλαν 25
8. Παλέρμο 25
9. Φιορεντίνα 24
10. Σασουόλο 23
11. Ιντερ 22
12. Ουντινέζε 22
13. Εμπολι 18
14. Τορίνο 18
15. Βερόνα 18
16. Κιέβο 17
17. Αταλάντα 16
18. Κάλιαρι 12
19. Πάρμα 9
20. Τσεζένα 9
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18η)
Σάββατο (10/1)

Σασουόλο-Ουντινέζε (19:00)
Τορίνο-Μίλαν (21:45)
Κυριακή (11/1)
Ιντερ-Τζένοα (13:30)
Αταλάντα-Κιέβο (16:00)
Κάλιαρι-Τσεζένα (16:00)
Φιορεντίνα-Παλέρμο (16:00)
Ρόμα-Λάτσιο (16:00)
Σαμπντόρια-Εμπολι (16:00)
Βερόνα-Πάρμα (16:00)
Νάπολι-Γιουβέντους (21:45)
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/687922/gioyventoys-inter-1-1

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ιατρικά στην Νάπολι ο Γκαμπιαντίνι

Ετομος να φορέσει τη φανέλα της Νάπολι είναι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος την Κυριακή (04/01) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στους Βεζουβιάνι.
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε ανακοινώσει ουσιαστικά τη μεταγραφή και ο Ιταλός μεσοεπιθετικός θα βρεθεί στο Castelvolturno για να περάσει από ιατρικά και να γίνει και τυπικά κάτοικος «Σαν Πάολο». Η Νάπολι θα έχει τελικά το 100% των δικαιωμάτων από τις διαφημίσεις του αριστεροπόδαρου άσου, λεπτομέρεια που ήταν η τελευταία είχε απομείνει για να κλείσει το deal. Ο Γκαμπιαντίνι ανήκε μισός στην Σαμπ και μισός στην Γιουβέντους και πλέον ανήκει στους Παρτενοπέι με κανονική μεταγραφή.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/686885/iatrika-stin-napoli-o-gkampiantini

Focus σε Σνάιντερ η Γιούβε

Αν και ακόμα δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με την Γαλατασαράι, η Γιουβέντους δουλεύει για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ.
Ο Ολλανδός playmaker έχει τεθεί από τους Μπιανκονέρι ως ο Νο1 στόχος και το κλαμπ θέλει να τον θέσει στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον Ιανουάριο. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις αφού για την Γιουβέντους δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να αποκτηθεί ο Σακίρι, τον οποίο θέλουν Λίβερπουλ και Ιντερ. Η Vecchia Signora είναι εκτός μάχης για τον Ελβετό εξτρέμ, με τον Αλεσάντρο Ντιαμάντι να είναι το Plan B αν δεν αποκτηθεί ο Σνάιντερ.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/686877/focus-se-snainter-i-gioyve