Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κόντε: «Ετοιμοι για τελικό»

Τα πράγματα για τη Γιουβέντους είναι απλά, όπως είπε ο Αντόνιο Κόντε, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Ρεάλ Μαδρίτης.
«Θα είναι χάσιμο χρόνου αν κάτσουμε να αναλύσουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση και αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League θα πρέπει να αποδείξουμε ότι το αξίζουμε. Αν δεν το αποδείξουμε, τότε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουμε αυτούς που θα πάρουν τη θέση μας», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο προπονητής των Μπιανκονέρι και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα προτιμήσει το 3-5-2 ή άμυνα τεσσάρων όπως στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη, για να απαντήσει: «Μπορούμε να παίξουμε και το 3-5-2 και το 4-3-3. Θα δούμε, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουμε τακτική κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πιο σημαντικό και από το σύστημα, πάντως, είναι το πώς θα μπούμε στο γήπεδο. Η νοοτροπία που θα έχουμε, απέναντι σε μια ομάδα που ξόδεψε τόσα λεφτά για να κατακτήσει το Champions League».
Από εκεί και πέρα, ο Κόντε είπε πως «ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά ξέρουμε και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρω τους οπαδούς της Γιουβέντους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα επικρατεί τρομερή ατμόσφαιρα στις εξέδρες. Αυτό, φυσικά, θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, όπως θα πρέπει και οι τιφόζι να είναι δίπλα μας ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Αύριο θα έχουμε μπροστά μας ένα υψηλό εμπόδιο και πρέπει να το ξεπεράσουμε».
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός των Τορινέζων αναφέρθηκε στη Ρεάλ, για την οποία είπε ότι «ο Αντσελότι μπορεί να υπολογίζει σε μια τρομερή επιθετική γραμμή. Με αντιπάλους τον Ρονάλντο, τον Μπέιλ, τον Μπενζεμά και τον Ντι Μαρία είναι ξεκάθαρο ότι δε θα πρέπει να τους αφήσουμε κενούς χώρους για να φύγουν σε αντεπιθέσεις. Είναι ένα ματς στο οποίο θα πρέπει να είμαστε απολύτως σωστοί στην τακτική, όπως ήμασταν και στη Μαδρίτη».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/556839/konte-etoimoi-gia-teliko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου