Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

«Δίχτυα» στην Ιταλία η Ντόρτμουντ…

Και ενώ έχουμε μπροστά μας αρκετές ημέρες μέχρι την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τα σενάρια που θέλουν τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να ρίχνουν… κλεφτές ματιές στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, με σκοπό να πάρουν από αυτό ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.
Μία από αυτές είναι και η Ντόρτμουντ, η οποία αναζητεί στο Καμπιονάτο παίκτες που θα κάνουν ακόμα πιο ισχυρό το υπάρχον ρόστερ της. Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα «Bild», οι φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τις οποίες μάλιστα καταστρώνουν τα πρώτα σχέδια, ώστε να τις… «χτυπήσουν» κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, οι Λούλιτς (Λάτσιο), Βούτσινιτς (Γιουβέντους) και Κουαντράντο (Φιορεντίνα) βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Μάλιστα, το ενδεχόμενο να δούμε τους Βεστφαλούς να καταθέτουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού των πρωταθλητών Ιταλίας είναι αρκετά πιθανό, μιας και ο Κλοπ επιθυμεί έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Μαυροβούνιου, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ. Χρόνος για να διαπιστώσουμε το κατά πόσο ισχύει το σχετικό δημοσίευμα υπάρχει, ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Γιουβέντους θα ζητήσουν αρκετά χρήματα για να πουν το «ναι» σε μια ενδεχόμενη πώληση του 30χρονου άσου, κάτι που φάνηκε και το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Πηγή http://www.forzaitalia.gr/serie-a-forzaitalia/jiouventous-italy-soccer/dixtia-stin-italia-i-dordmund

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου